CREDITS TO WEHEARTIT AND GOOGLE IMAGES FOR THE GREAT PICTURES

~friendly friends~

Friday, December 24, 2010

saya suka baca entri ANDA, tapi...

oh yeah selamat malam..semua orang ada tak ni? online tak? ke semua tengok anugerah skrin? hehee..okay..nak cerita pasal hobi yang dah berkurun ni..apa? hobi baca entri anda, anda, anda dan anda =D

bila i singgah blog anda, first sekali memang tengok entri..kalau dah baca, rasa macam nak komen, i komen..kalau tak, sebabnya i tak tau nak komen apa..biasanya kan, kalau i tengok komen dah berpuluh tu i jadi malas pulak..komen daripada pengunjung la, kalau komen dari tuan tanah i tak kira..selalunya i komen jugak..peduli apa..hehe

tapi kadang-kadang, masa tengah syok baca, tiba-tiba "Read More"..haihh..membantutkan pembacaan i..kalau mood i baik, cerita pun best, i tekan "read more" tu..kalau tak??? i terus cari shoutbox...maaf ye..tak tau la kenapa..maybe sebab kena load balik page tersebut..i malas..


i tak pernah kisah pun blog anda ada lagu ke tak ke sebab i tak mengamalkan buka volume kuat-kuat masa tengah blogwalk..tak baik untuk kesihatan telinga ye kawan-kawan..lagi pun kesian speaker lappy i..kesian gegendang telinga i, penat bergetar je..

dan i tak pernah kisah pun kalau blog anda tu serabut ke banyak sangat widget ke ataupun entry anda panjang berjela ke..yang penting i dapat baca entri anda..memang i baca smpai habis..so, kalau entri anda hurufnya super kecil, memang i terus cari shoutbox..hehe..dah la i pakai cermin mata..hmm..

i tak pernah kisah pun kalau comment box anda ada word verification atau tak..kalau tak ada lagi bagus..tapi i suka word verification tu sebab kadang-kadang perkataan yang diberi buat i gelak..pelik kot perkataannya..nanti kalau i ingat nak print screen, i buat entri pasal ni..hehee dan i rasa, lebih baik comment area tu anda buat pop-up window..ataupun tab baru..senang sikit i nak komen..hehe

lagi satu kan, jangan la marah i sebab tak jenguk blog anda..sebenarnya, memang i masuk baca entry..cuma masa tu mode untuk blog anda: mode stalking..hehee..so memang tak akan ada la misyamissyou kat entri ataupun shoutbox anda.. :) kalau stalk mode dah habis untuk blog anda, i tulis kat shoutbox "dah penat stalking"

kadang-kadang i sibuk dengan kehidupan seharian..hm..tu memang tak boleh elak la kan..i harap tak ada yang terasa hati..suka hati anda la kan, blog anda..blog i pun suka hati i la kan..hehee

ni........






haha..sikit gila..sedey jap...






MySpace Graphics
~maaf kerana penggunaan 'aku' pada yang lebih berusia~

16 tHis girL's lovers commenting:

Mohd Fitri said...

ada sedikit persamaan :)

saya KILA said...

kita serupa . hehe ^^

misyamissyou said...

Mohd Fitri: ye ke? yg mane tu?

saya KILA: hehee..yg mne tu dik?

saya KILA said...

semua kot ^^
read more tu mmg kenkadang tak boleh . susah oh . sabar je la =D
and kenkadang jadi silent reader je . tak tahu nak cakap apa . hehe

~~su manje~~~ said...

ekr........em..
suke ke..?

iszieylyanziy said...

xsuke read moreeee,,,eee,,hahaha

LiFe KaMi said...

kami dah buang readmore pasni bole baca abis la ye..hehe

mzhany said...

huhuhu akak selalu letak read more, bila entri yg banyakkk imej....tp sbnrnye akak pon xsuke read more tuh...ahaha


apepun depend pada org gak kan...

misyamissyou said...

saya KILA: huhuu..de gak yg mempunyai perasaan yg same.. :)

~~su manje~~~: um..kdg2 tu xfaham sngt ngan entri su..tp blasah je la bace..hehe

is: hm..terpulang la pada tuan blog..mungkin untuk bnyakkan entri dlm 1 page blog mereka..

LiFe KaMi: ye ke? yes! thanks! tapi abg/akak jgn risau..blog abg/akak mmg termasuk dlm kategori mesti tekan readmore.. :D

mzhany: blog akak pn sme termasuk dlm kategori mesti tekan readmore..yep sy pun prasaan tu..alau byk gmbr je akak wt readmore.. ^_^

Fanna Roslan said...

Nice entry :D

Freaky F said...

sy ska readmore..kalo tak kalo load sme dalam sekali page mmg lmbt ..pndpt sy la

Mra Mastura said...

wwahh.. ak pn gtu.. hehe.cume ak lg suke xd word verification..hehe..

Mat Ganu said...

kita serupa tp berbeza...hehehe. sy tak sukebenor kalu ade lagu...matganumissyou.

misyamissyou said...

Fanna Roslan: thanks! :D

Freaky F:ye2 de org suke cm tu..smue entry de kat page depan kan..

Mra Mastura: hehee..lau xde lagi bagus..senang..

Mat Ganu: haha..senang cakap xsame je terus..

Cikbelog said...

dulu buat read more tapi sekarang dah buang read more tu.hehe

misyamissyou said...

Cikbelog: hehee..bagus la.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails