CREDITS TO WEHEARTIT AND GOOGLE IMAGES FOR THE GREAT PICTURES

~friendly friends~

Friday, July 15, 2011

Harry Potter ~ Until the very end...


weeee...lama tak update kan? maaf la..aku sibuk sikit..assignments..tapi happy hari ni nak update sebab...tadaaaa!




dah tengok dah!! thanks to my beloved housemate for the treat.. =D masa nak mula cerita tu berdebar kot..haha..sebab ni yang terakhir kan..tiket RM6.00 sahaja, student price..hehe..masa tengok ni beremosi je aku..nak review ke?




nampak? poster je pun dah lain..malas la nak review..pendapat aku, bahagian 2 ni macam terlalu cepat..ada scene yang sepatutnya tak ada, diadakan dalam ni..aaaa..tak suka betul (ni je masalah peminat, bila tak sama dengan buku mula nak bising) hurmm..tak kan nak sumbat semua dalam 2 jam lebih...aku menangis kot!! sikit je..hehe




part ni! sedihhhhh..haihh masa baca buku pun bahagian ni jugak meleleh air mata..huhuu..tapi ending dia sempurna macam buku...rasanya aku suka ending filem daripada buku..maksud aku, tak ada la frust macam baca ending dalam buku (frust sebab Harry bukan dengan Hermione) budak yang berlakon jadi Albus Severus Potter, lagi comel dari Dan Radcliffe masa HPSS dulu..

ending filem..lebih kurang la..



ending buku...



dialog favorite! ada dalam movie... =D







until the very end...yes i am..10 tahun kot! buku dan movie..i'm gonna miss them..miss the 10 years time..hiding behind a very thick magical novels at school, bus stop, in the car..everywhere..


psst~ thanks J.K Rowling, for giving me a magical childhood (childhood ke?)




MySpace Graphics
~maaf kerana penggunaan 'aku' pada yang lebih berusia~

14 tHis girL's lovers commenting:

Mra Mastura said...

okay, ak xnk kawan kau selama 1minit. majuk! haha

misyamissyou said...

Mra Mastura: haha..jgn la..t kau tengok okay! :D

mzhany said...

uuu akak tak tengok harry ni, tengok gitu gitu jer..hihihi

misyamissyou said...

mzhany: hehee..tengok gitu2 je pon boleh kak.. :)

Asha said...

nak tengok !!! will miss harry potter. =)

hana nabihah said...

huh ! ko da tgk ar ea ? -___-

touya said...

still prefer versi buku

Miss Y and Her World said...

jeles. tak tengok lagi. entah bila lah dapat tengok ni. transformers pun baru je tengok semalam. Harry Potter confirm lambat T_T

Tips : Melicin dan Menghaluskan Kulit
Kau Jantung Hati

buaya said...

salam ziarah

jom ke blog buaya dan jadi follower sekali k

cik eva said...

bru je meronggeng dgn teman2 tgk HP3D.. hoyee... best2..menetes gak ayer mte ni..hukhuk.. ;'(

Muhammad Khairul Fahmi said...

HP terbaekkk... :)

misyamissyou said...

Asha: kan..huhuu dah abis...

hana nabihah: aaah..aku tgk jumaat lepas..heee

touya: yup..prefer buku jugak. :)

Miss Y and Her World: hurm..xpe2..tgk bile org dah xpenh kat panggung t..

buaya: :)

cik eva: huhuu kan..sedey..

Muhammad Khairul Fahmi: yes exactly! :D

amir aizat said...

waahh xtgk lg,huhu

misyamissyou said...

amir aizat: gi la tengok..huhuu akhir ni..pas ni dah xde lg..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails