CREDITS TO WEHEARTIT AND GOOGLE IMAGES FOR THE GREAT PICTURES

~friendly friends~

Wednesday, June 11, 2014

yang lepas itu, lepaskanlah

assalamualaikum! selamat petang..ni first attempt update melalui telefon..huhuu bila tahun berganti tahun, maka telefon juga berganti..tapi ni pun pakai browser..agak leceh sikit la..

rinduuuuuu sangat kat blog! sebab hari tu kata nak blogging balik kan, cuma lappy tak sihat..jadi terbantut la niat tu..

let's get serious about blogging.

semalam nak blog, online kat lappy tapi internet pulak masalah..tak tau la hari ni macam mana..tu yang nekad blog thru phone je..bercakap tentang telefon, aku update ni pun daripada Gee..ye nama telefon ni Gee...smartphone tapi tak mahal la..cecikai je

alkisah semalam masuk blog terus baca entry "cerita terakhirnya"..sayu hati baca entry sendiri..lepas tu bila sampai perenggan akhir, satu rasa kekuatan dalam diri ni..kurniaanNya, alhamdulillah

lepas tu melarat baca entry sendiri sampai ke entry "Dear June"..menangis pulak sebab sama je apa yg berlaku Jun 2012 dengan Jun 2014 ni..beza cuma orang dan situasi..

gara-gara menangis tu aku tak boleh tidur..perangai dulu memang tak ubah..tak boleh tidur kalau sedih..tapi sebenarnya tak pasti tak boleh tidur sebab minum 100 plus suku botol besar ataupun sebab menangis sedih tu

entry "cerita terakhirnya" tu banyak hits la..entah kenapa..cerita biasa je..hmm


psst~ update blog waktu kerja..dengan telefon..perghh *gelengkepalalajulaju*




~maaf kerana penggunaan 'aku' pada yang lebih berusia~

1 tHis girL's lovers commenting:

Anonymous said...

Hey I am so happy I found your web site, I really
found you by accident, while I was searching on Aol for something
else, Anyhow I am here now and would just like to say
thanks a lot for a marvelous post and a all round exciting blog (I
also love the theme/design), I don’t have time to browse it all at the minute
but I have saved it and also added your RSS feeds, so when I have
time I will be back to read a lot more, Please do keep up the fantastic work.


my weblog: mma

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails