CREDITS TO WEHEARTIT AND GOOGLE IMAGES FOR THE GREAT PICTURES

~friendly friends~

Thursday, November 4, 2010

25 perkara tentang diriku~nak tau klik :P

salamunalaik..hari ni nak selesaikan tag yang tertangguh entah sejak bila..maaf la ye..tag ni daripada anishaway, hana nabihah, farhanafabulous, dan eilyfarhana ni la akibatnya kalau ditag, bertangguh..bukan apa nak kumpul..nanti senang..huhuu
 
okay jom tengok apa yang ditag oleh rakan-rakan bloggerku ni..
 

1. Thanks the person who gave you this award and link of the person
thanks ye cik eilyfarhana..huhuu..cantek ke diri ni? haa..kamu buat i perasan hawt la! :P (sila abaikan i gurau jep)

2. Spread the award to 15 blogger who you like and you think their blogs are awesome
weydd!! i kedekut la buat masa sekarang ni..so award ni i tak bagi siapa pun..hahahaa!

3. Tell 7 things about yourself
aaa..ni nanti i combine dengan tag lagi satu..

lagi satu ni tag about yourself jugak tapi huh! banyak sampai 25..hehee..ada la syaratnya..i malas nak ikut..ada i kesah? haha!

1. suka nombor 1
2. misyamissyou bukan nama sebenar i, rakan blogger panggil misya jep..
3. tidak menggemari teddy bear
4. suka bau hujan, bau rumput lepas kena potong
5. suka mandi/main hujan
6. tak fotogenik pon
7. ada facebook, formspring, twitter and friendster yg lain macam hi5 and myspace host site tu dah delete sebab tak aktif..
8. suka lelaki yang berambut pendek
9. suka makan lolipop dan gula kapas
10. tak pernah pergi Sabah! nak pergi...
11. suka tengok buku bank..hehee $$
12. suka chocolate tapi tak suka makan dengan strawberry..sebab tak sedap pon..
13. suka warna putih
14. pakai baju kurung je pergi kelas..tak pernah pakai jeans or casual (sebenarnya ni janji pada diri sendiri)
15. jeans putih termasuk dalam wishlist..huhuu bila la nak dapat
16. suka huruf A dan S
17. suka bracelet, bangles etc..
18. telinga i tak bertindik ye..hehee
19. is a die-hard fan of Harry Potter
20. senang marah, senang cool down
21. suka tengok benda-benda yang jauh, tinggi, besar, luas etc.
22. dream of bmw sport putih..dapat drive sekali pun cukup la..
23. sayang semua barang kepunyaan
24. tag line "besar punya!!" tu tagline i tapi maggi dah curik..haha! tak ada la..i suka tagline tu..hehe
25. i live my life my own way..jadi diri sendiri..tak perlu menipu

psst~kerja gila i, pergi kelas petang tadi lupa nak pakai jam, sebelum masuk kelas i singgah booth jual jam kat hallways, i beli jam RM15 semata-mata terlupa pakai jam je..membazir!!
 
 
  
 
 
MySpace Graphics
~maaf kerana penggunaan 'aku' pada yang lebih berusia~

6 tHis girL's lovers commenting:

MsFazlillah said...

da dpt bawak bmw sport putih tu jgn lupe amik erma yek. hahaha~

hiro said...

fuhh..hii

iszieylyanziy said...

dulu is pon xsuke bear,,huhu,,,
suke mndi hujan,,romntik,,haha...
suke brgn bewarna putih,,lala...

misyamissyou said...

erma: orite..hehe

hiro: haha..nape..terkejut ke?

is: ehehe..kite same la.. :)

Cik Jari said...

wee..i pon suke kaler putih...

misyamissyou said...

Cik Jari: hehe..same la kite.. :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails