CREDITS TO WEHEARTIT AND GOOGLE IMAGES FOR THE GREAT PICTURES

~friendly friends~

Saturday, November 13, 2010

mula dah meroyan HP~~

aduhh..bosannya hari sabtu ni..memang nak berehat-rehat daripada buat assignment..so memang tak sentuh la assignment..esok-esok baru "dive in" balik..

tadi tengok trailer HP lagi (zzz..kalau dah kipas susah mati tu tak boleh nak buat apa-apa la) kat website warnerbros..fuh..rasa tak sabar tu membuak-buak! bila nak tiba 17hb ni?? (macam boleh tengok tarikh tu jugak) huarghhh!! minggu depan hari raya..jadi lepas raya baru dapat tengok..hurmm

janji nak tengok dengan housemates..tapi sorang pulak balik kampung bercuti semester..adehh..tangguh ke entah berapa hari bulan...tapi tak apa..janji dapat tengok..hehee

jom tengok movie snippet!

the best friends



Death Eaters dan Snape

Nagini..belaan Voldemort

i suka gila part ni..part ni part sedih..memang looking forward lah nak tengok scene ni..

yang ni lagi suka! kalau dah H/Hr shipper mesti la suka..hehe

oleh kerana bosan yang amat, i dah buat keputusan, hari ni i mula retweet reread DH untuk yang ketiga kalinya..saje nak refresh..tu pun nasib baru 3 kali..


dan kerana 17hb lambat lagi, i buat keputusan nak baca perlahan-lahan je..nanti baca cepat sangat bosan lagi..huhuu

jangan lupa serbu panggung wayang minggu depan tau! anda sekalian serbu la dulu sebab i nak beraya korban dulu baru serbu...hehe




MySpace Graphics
~maaf kerana penggunaan 'aku' pada yang lebih berusia~

4 tHis girL's lovers commenting:

cik QasehThya said...

hukhuk..
menci2....
kompem2 tak dapat nk tengok kat cinema....
grrr~~~~

ADEEYA said...

huhuhu 17 ni kan release.. confirm kena book awal2 hukhuk.

iszieylyanziy said...

nak tgk wyg gak,,hehe

misyamissyou said...

Qaseh: alorhh..mesti cube tgk kat wayang jugak!! lau tak download yep! :D

ADEEYA: yup2 17 atau 18 ni..hehe :)

is: jom2..hehee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails