CREDITS TO WEHEARTIT AND GOOGLE IMAGES FOR THE GREAT PICTURES

~friendly friends~

Thursday, October 20, 2011

lagu-lagu pemberi semangat~


hyep! hari ni nak kongsi lagu-lagu yang selalu aku dengan bila rasa down, sedih, tak bersemangat...mungkin la anda semua nak dengar jugak kan..banyak sebenarnya lagu yang memberi semangat..sekurang-kurangnya, lagu dapat menyelamatkan orang yang nak bunuh diri (wahh, macam pernah nak bunuh diri je ni..ishh mintak simpang!)

lagu-lagunya:

Insyaallah - Maher Zain
Fix You - Coldplay
Girl Next Door - Jessie James (aku suka versi Katy Perry)
Hold On - Good Charlotte
I Belong To Me - Jessica Simpsons
Unpretty/ I Feel Pretty - TLC/Glee (suka versi Glee)
Who Says - Selena Gomez
Live Like We're Dying - The Script (versi Kris Allen pun ada tapi suka versi original)
Keep Holding On - Avril Lavigne
Stronger - Britney Spears
Melawan Kesepian - Siti Nurhaliza
One Step At A Time - Jordin Sparks
The Climb - Miley Cyrus
Big Girl - Emilia

yang dikongsikan, daripada:

One Day - Charice (zatieebayim)

kalau nak cari kat youtube ada..um..banyak lagi kot..kalau ada yang nak kongsi boleh je silakan komen nanti aku update sini..




hehee..lain kali kongsi lagu jiwang pulak=P


psst~ solat, zikir dan al-quran dapat tenangkan hati yang sedih, resah dan gundah-gulana dengan lebih berkesan =)




MySpace Graphics
~maaf kerana penggunaan 'aku' pada yang lebih berusia~

11 tHis girL's lovers commenting:

♥ zatieebayim ♥ said...

kite nak tmbah lg satu lagu lah.

one day - charice

hehe.. #tetiba..

misyamissyou said...

♥ zatieebayim ♥: aah! lagu tu pun okay jugak..tertinggal..huhuu tp xselalu sngt dengar :) thanks for sharing

fiezah91 said...

hehe.suka lagu the climb :D

Botak said...

biasanya dengar lagu keroncong je., hahahaha.. :))

misyamissyou said...

fiezah91: hehehee :D

Botak: share la lagu ape..adehh

iszieylyanziy said...

banyak jugak lagu y is tataw nie

misyamissyou said...

iszieylyanziy: huhuu skrg dah tau leh cube dengar ^_^

sis92 said...

suka the climb

:)

misyamissyou said...

sis92: ramai yg suke the climb huhu..yg lain mesti xpenah dgr ea? uhuk!

Elie Lily said...

the climb please! :)

misyamissyou said...

Elie Lily: popular gak lagu tu kan..huhuu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails