CREDITS TO WEHEARTIT AND GOOGLE IMAGES FOR THE GREAT PICTURES

~friendly friends~

Thursday, July 15, 2010

weee~~ Irfan Roslan

assalamualaikum semua..hehehee..sekarang ni i dah tak nak buat entry emo lagi..let bygone be bygone kata omputih..dah boleh terima dah..sekarang dalam fasa 'moving on'..uhh..kejap gila..baru tengah hari tadi dalam fasa 'letting go'...tapi tak tau la..i ni kadang-kadang bengong..boleh je nanti termasuk dalam fasa 'letting go' tu balik..ataupun melompat ke belakang semula dalam fasa 'sedih' pulak..hmm..harap-harapnya tidak la..

okay..tadi tengok iklan kat tv..hehee...kenal tak ni siapa? okay, tak kenal tak pe, biar i kenalkan, ni la boyfriend baru i..hahhaha..gilakkk ko! perasan sungguh..encik ni tak kenal ko pun..hahaa..hmm..ni la Irfan Roslan..yang berlakon dalam cerita Laila Asyikin kat tv3 tu..heheee..i jumpe gambar ni je..hurmm..


hoho! macam mana? boleh tahan tak boyfriend i? hehee..hmm..tak nak la perasan..gila apa...okay serius..mula-mula sekali, ternampak encik irfan ni berlakon dalam Sutramaya(ni ke tajuknye?) kalau tak silap la..tak layan cerita tu..tapi tengok encik irfan berlakon je..hehehe..lepas tu, i tengok encik irfan dalam Adamaya...sekarang kat Laila Asykin pulak..hm..nama ayah encik irfan ni sama pulak dengan ayah i la.. :P

eh, jangan tak tau..dalam banyak-banyak pelakon lelaki, i minat dia sorang je tau..hahaha..kalau encik rosyam noor, encik fahrin, encik hairie othman, encik azhar sulaiman dan pelbagai encik lagi, i minat jugak, tapi biasa-biasa je..ni minat sampai buat entry khas untuk encik irfan..hehee..tak sabar nak tengok laila asyikin ni..aduss..tiba-tiba termalu sendiri ni.. *blushing*

ps: kalau encik irfan nak jadi boyfriend i boleh jugak..haha..adoii..sudah le tu..

note: this entry is made solely because of I'm a fan of Mr. Irfan and solely because I really want to get over the other guy *sings, stronger than yesterday..lalala*




MySpace Graphics

~maaf kerana penggunaan 'aku' pada yang lebih berusia~

6 tHis girL's lovers commenting:

QBA said...

qba jeles dengan irfan ni! ngee~
blogwalking.. xD

misyamissyou said...

knape qba jeles dengan irfan ni?

QBA said...

sbb... ada hati untuk berasa 'jeles'! hehe

(peminat lisa surianhi)

misyamissyou said...

oh..hehehe..peminat lisa surihani rupenye..sy minta dia jugak! hehe

Nurfarahana Abdul Aziz said...

haiyyoh ini sangat hensem..nak pengsan !

misyamissyou said...

Nurfarahana Abdul Aziz: heheh kan :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails