CREDITS TO WEHEARTIT AND GOOGLE IMAGES FOR THE GREAT PICTURES

~friendly friends~

Monday, May 9, 2011

gila rantai!~~

assalamualaikum..hee hari ni nak bagi tau kat semua orang yang sebenarnya aku sekarang ni tengah gila rantai!!! haha..rantai apakah? bukan rantai emas..rantai yang fesyen-fesyen tu..

okay..bawah ni gambar-gambar rantai pelik-pelik (eh aku memang pelik ke?)














err..ni peluru..mak ai kalau dapat ni...koleksi rantai terbaik la..


aaaaa..ni termasuk dalam wishlist..tapi kalau tak ada pun tak kesah..comel je botol kecik ni..teringat jap surat dalam botol..haha




habis comel.. XD

okay..yang bawah ni memang ada dalam wishlist sejak sekian lama..bila entah nak dapat agaknya...terutama yang gambar pertama bawah ni..

ni apa? ni sauh kapal..ada orang fikir aku pelik sebab nak rantai sauh kapal ni..hahaha..beb! sentimental value ni..tak semua orang tau..

apa ni? ni ala-ala time turner dalam Harry Potter an the Prisoner of Azkaban..ala, yang Hermione guna tu...tapi ni bukan time turner betul-betul, ni hour glass je...mana weyh nak cari??




hmm..aku dah ada koleksi kapal terbang, jam poket, huruf S..tapi malas nak upload gambar la..next entry la..hee..jadi, kalau anda terjumpa rantai yang termasuk dalam wishlist yang telah dinyatakan di atas kat kedai, SILA LA BELI DAN CEPAT-CEPAT BERITAHU AKU! sebab aku macam dah putus asa cari T_T





MySpace Graphics
~maaf kerana penggunaan 'aku' pada yang lebih berusia~

12 tHis girL's lovers commenting:

Mra Mastura said...

aku xde wit nak belikan. haha

cik QT said...

mimie..takpe..kalau tyha tak mmpu beli yang kat ats tu..tyha bg rantai basikal mau..hehe :P
gurau je yunk ae.. :D

say to easy=) said...

ranta owl tu merata2 tmpt selalu jmpa tp x terpk nk beli..hehe

amna said...

awak, saya pernah nmpk koleksi2 mcm ni (lain sikit laa..). ouh, agak mahal la. x dapek nk beli utk awak :) ehe..

hana nabihah said...

cari apa ? anchor ker ? haha aku ada jumpa kat kuantan ! tgk lah kalau ada rezeki ko..weyh time turner ade mcm cool kot

misyamissyou said...

Mra Mastura: haha..xpe la..susahkan ko lak nnt..

QT: aiyarkk! rantai basikal ke? hehe..nk rantai basikal cm dalam pic tu hehehe

say to easy=): aah..yg burung hantu mmg berlambak..sbb tu cm xheran sngt..yg susah dpt tu heran..huhuu

amna: mmg agak mahal la kalau yg jenis vintage..ni pun kalau ade duit lebih baru beli..kalau xde kne tunggu la..hee

hana nabihah: beb, betul ke?? kalau ko gi lagi, belikan yg cecomel tuk aku tau..hehee..gile xcool kalau time turner ade? pergh!!

d_LA said...

dla ni xleh pkai rantai rs lemas bile tdo..hehe..so, kalo jln pun pdg2 x pdg je rantai ni..huhu..tp yg burung hantu mmg pemes skang ni kan

iszieylyanziy said...

cntekkk,,tp xley pkai,,ngee

mzhany said...

misya, pelik pelik jugak nih...huhu

Mr.Thinker@Ali said...

Oh. I like the key in a bottle. May I have it? Then, I give it to you. ^^

s h e e said...

pink kaler...hehe...comel je...rantai2 cmni byk jgk jmp kt time square dear...

misyamissyou said...

mzhany: arghh!! akak..pelik ke? aiyark.. :P

Mr.Thinker@Ali: you like it too? :D

s h e e: heee..tau sis, cume malas nak pergi je..jauh! huhuu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails