CREDITS TO WEHEARTIT AND GOOGLE IMAGES FOR THE GREAT PICTURES

~friendly friends~

Sunday, May 20, 2012

birthday kesayangan ♥


salamunalaik..sayams sekalian..aku dalam mood tak blogwalk ni kan, rasa bersalah habis kat anda yang tinggal jejak..maaf.. :( i will make it up to you guys..kat kolej nanti ye..sekarang masih cuti, banyak pulak aktiviti rutin..macam tak berapa nak tengok blog sangat..

ada dua kesayangan..birthday siapa? birthday blog budak perempuan ni la..hehee 2 tahun sudah..banyak masam manis pahit masin kehidupan dicoretkan kat blog ni..gila tak sayang? followers ramai..terima kasih banyak-banyak kat anda semua..walaupun anda tak komen, aku tau anda masuk blog jengah-jengah kankankan? sebab asal aku update je ada la berpuluh view entri baru..silent readers? sayang sayang sayanggg anda semua sangat-sangat!! 

aku tak tau apa akan jadi pada blog ni 2 3 tahun akan datang..adakah masih "budak perempuan ini" atau pun akan bertukar status "wanita ini" cewaahh hahaa..insyaallah akan terus berblogging sampai rasa tak mahu blogging lagi..huhuu

kesayangan kedua..ermm entah la macam mana boleh terbuat blog tarikh hari ni 2 tahun lepas..birthday sama pulak tu..macam tak boleh lari daripada kepala otak ni..haihh la dah nak dekat 2 tahun, sayang masih dalam hati..tak boleh nak kikis lelaju sayang aku untuk dia..aiyaaa.. ingat dah okay, tapi bila cakap dengan dia semula, terus jadi tak okay balik..tapi apa yang berlaku semua sudah ditulis..aku percaya qada' dan qadar

happy birthday awak
semoga panjang umur, rezeki murah, sihat selalu dan hidup awak sentiasa dirahmati dan diredhai Allah
amin amin amin

source



psst~ rindu awak laut.. 

MySpace Graphics
~maaf kerana penggunaan 'aku' pada yang lebih berusia~

6 tHis girL's lovers commenting:

Mra Mastura said...

bila kahwin baru guna title wanita x? haha HB HB blog!

Aida Omar said...

wah!! 2 tahun dah ea.. lagi lama dari aida nie.. HB buat blog budak perempuan ini.. :) kita stop bila kita sendiri dah malas nak berblogging erk? hehe..

misyamissyou said...

Mra Mastura: dah kawen t..haha tah blogging lg tah x..huhuu

Aida Omar: hehe thanks..tu la..stop sendiri..huhu

amranaiman said...

selamat hari lahir :D

nur adlin adirah said...

alin baru setaun lebih buat blog , happy birthday :)

misyamissyou said...

amranaiman: alhamdulillah blog dah dua tahun thanks !

nur adlin adirah: hehee ok latu thanks alin! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails