CREDITS TO WEHEARTIT AND GOOGLE IMAGES FOR THE GREAT PICTURES

~friendly friends~

Sunday, June 10, 2012

kebiasaan yang masih berlaku


salamualaikum, dah lama terperap draft ni..aku fikir publish je la..wouldn't hurt anyone right? tak tahu kenapa nak tulis entri ni..anda tak payah baca kot, nanti menyampah rasa nak marah aku..ni untuk simpanan diri sendiri..ni kali terakhir..ever!

kebiasaan yang masih berlaku:

1. masih terbangun antara jam 0115 -0130 kalau aku tidur awal..entah mengapa..dulu terbangun sebab kadang-kadang waktu tersebut dia call, minta teman dia duty..sekarang, kadang-kadang masuk tidur dalam waktu macam tu jugak..tak ada la terbangun..kankan?

2. kalau berlaku sesuatu ke atas diri budak perempuan ni, capai fon, nak text dia mengadu hal (haha kuat mengadu) aku kan cuai..jatuh katil la, jatuh longkang, jatuh tangga..langgar macam-macam..mengada kan nak text dia bagai? sekarang, capai fon dan text, send..bukan kat dia..kat kawan..number dia tak ada dah..paling sadis, bila siap text, delete balik :(

3. bila tak boleh tidur, duduk tepi tingkap atau duduk kat balkoni hostel..saje amik angin, tengok bulan ataupun bagi makan nyamuk (eeee haha!) tiba-tiba mesti dia call...macam tau je dia kan? sekarang, tak boleh tidur, buat jugak benda yang sama tapi seluruh hati dan mata pandang ke fon je, tunggu dia call..sadis? yes..

4. bila hari kita cuti, dia kerja! suka bagi support kat dia ..sekarang bila hari cuti, tahu dia mesti sedang bekerja sambil lewa..hurmm

5. kalau hari hujan atau berserta guruh, main hujan kena bebel dengan dia macam mak budak suruh mandi la apa la..sekarang, main hujan pun dah tak best macam dulu

6. bila ada filem P.Ramlee Sarjan Hassan, beria duduk depan tv tengok sebab ada favourite scene kami..part naik kereta api tu, lagu tunggu sekejap dan macam-macam lagi..tersengih sorang bila teringat masa dia dah nak pergi latihan, dia buat drama sarjan hassan pulak..masa tu gembira rindu sedih bangga bercampur baur..sekarang, entahhhh

tak mampu nak sambung la...

**font warna ungu ni aku tulis hari ni.


psst~ i just ended it..all..everything..on the very same day we started everything 5 years ago..nothing more..not even friendship..
berdosa putuskan silaturrahim
*ketap bibir tahan nangis..tidur*



MySpace Graphics
~maaf kerana penggunaan 'aku' pada yang lebih berusia~

1 tHis girL's lovers commenting:

mizz RFL said...

sdihnya.. err da x baling2 phone lg ke?? tu kn kbiasaan ko gk huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails