CREDITS TO WEHEARTIT AND GOOGLE IMAGES FOR THE GREAT PICTURES

~friendly friends~

Tuesday, August 10, 2010

"Apa perlu Melati makan untuk kurus di bulan puasa" contest~~

yay..saya join contest ni..haha..lama dah tak join contest..saya rasa contest ni agak menarik sebab macam lain daripada yang lain sikit..untuk kak Melati, saya harap akak berjaya melaksanakan impian akak dalam bulan puasa ni..saya mau kurus jugak!(ceh, baru hilang 3kg hari tu tapi tetap tembam :P)


saya nak bagi cadangan menu..kalau resepi untuk menu ni saya tak pernah cuba buat,tak dapat la bagi resepi tapi pernah makan dan merupakan salah satu makanan kegemaran saya..hehehee..

okay..menu yang saya nak pertaruhkan IKAN KUKUS HALIA/LEMON (ikan siakap lagi sedap dan sesuai)..rasanya menu ni memang menepati cita rasa kak Melati..nak pedas pun ye, nak lemon pun ye..dan memang berkhasiat..sebab kukus tak guna minyak..memang biasa makanan kukus sangat baik..

sekarang nak tag..um..

3. kamu!! siapa yang baca entry ni, sila join..hehehee

cik myra dan cik fatin..join tau! siapa-siapa yang nak join, join la..untuk syarat-syarat contest ni, sila klik sini..anda akan di-directkan terus ke entry contest ni kat blog kak Melati.. :)



MySpace Graphics
~maaf kerana penggunaan 'aku' pada yang lebih berusia~

9 tHis girL's lovers commenting:

MyraLove =) said...

hohohoho..daku ditag?
talak reti wooa..
dah lame tak masuk dapur nih..ngehngehngeh

insyaallah...t saya try yer =)

misyamissyou said...

hehee..bgi menu pn boleh..try ye.. :)

Nilzaf Melati said...

hi misyamissyou! u my first contestant! itu menu kegemaran ku! oke, nanti kita lihat siapa yang kena! =)

LiFe KaMi said...

nice contest.. Selamat berpuasa dr kami untuk anda sekeluarga..semoga kita dapat menunaikan ibadah puasa dgn sempurna..

misyamissyou said...

kak melati..ade chance menang tak? hehhee.. :P

LiFe KaMi, thanks kak(eh, akak ke abang? assume akak je la) selamat berpuasa jugak.. :)

LiFe KaMi said...
This comment has been removed by the author.
Melody Iqfa said...

haha. kne tag la. mcm byase. amat2 la mnx tnjuk ajar. ape yg cik Fatin kne wat ni??

misyamissyou said...

huhuu..cik fatin tgk kat shoutbox cik fatin ye.. :)

Faz Melati said...

salam misyamissyou, mehla tengok siapa menang =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails