CREDITS TO WEHEARTIT AND GOOGLE IMAGES FOR THE GREAT PICTURES

~friendly friends~

Thursday, August 12, 2010

Girls Followers, cun award..aiyarkkk!!

good evening all..how's your fasting today? any loss weight going on? hehee..I lost 3 kg last weeks..and feeling like i'm losing another kg today..hahaa..oops..mood english pulak dah..hmm..okayh, i dapat award lagi..weeehuhuuuu~~
hmm..dapat award ni daripada eily farhana..thanks ye sebab sudi tag saya..alamak malu amik award ni..cun ke i ni? hahhaa..adoii..konon konon cun je la..hehhee..

award ni untuk PEREMPUAN sahaja la..hmm..yang lelaki jangan kecik hati ye..ada kot award untuk lelaki..cuma belum ada yang buat...hehhee..oh sebab tu ke entry ni dalam merah jambu?? musykil sebentar...

memandangkan i tengah baik hati..i nak bagi semua followers wanita i...sila ambil award ye..sebab anda semua cun kerana telah menjadi pengikut blog ni..

amik!!!!!!! jangan tak amik..nanti i kecik hati..ni bulan ramadan ni..tak baik buat orang kecik hati..hmm..sebelum i kecik hati, baik korang amik award ni..

hm..okay dah mula nak merepek..ngantuk sebenarnya ni..





MySpace Graphics
~maaf kerana penggunaan 'aku' pada yang lebih berusia~

3 tHis girL's lovers commenting:

Dc said...

follower lelaki x leh ambik ker huhu^_^

Dc said...

follower lelaki x leh ambik ker huhu^_^

misyamissyou said...

dc, boleh kot kalau lelaki cun..hehehee..
ntah le..syaratnye mcm pmpuan sahaje..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails