CREDITS TO WEHEARTIT AND GOOGLE IMAGES FOR THE GREAT PICTURES

~friendly friends~

Thursday, August 5, 2010

followersku, cinta memang cukup sampai di sini~~

yay! saya suka buat entry waktu macam ni...hehee..tapi kat sini mendung pulak..patut la pun sebab pagi tadi bangun nak solat subuh, rasa sedih je..rasanya macam mimpi sedih la malam tadi tapi tak ingat mimpi apa...oh..mimpi sedih buat apa nak ingat kan?

aku tukar lagu ni semalam..cinta sampai di sini..bila masuk blog je..adoii..layu je rasa hati ni...jom layan..

mencoba tuk fahami
mencari celah hatimu
bila harus menangis, aku kan menangis
namun air mata ini telah habis(i can't cry)

*segalanya telah kuberikan
tapi kau tak pernah ada pengertian
mungkin kita harus jalani
cinta memang cukup sampai di sini(stop here..no more for you)

mencoba tuk rasuki
menyentuh palung jiwamu
bila harus mengiba, aku kan mengiba(i'm too weak to hold on..)
namun rasa ini telah sampai di ujung lelahku(..letting you go is better)

*(2x)

hurm..tadi blogwalk..macam-macam entry aku baca..tapi yang paling ingat, pasal bunuh diri...hmm..oh, aku tersangat la faham kenapa orang nak bunuh diri sebab putus tunang, kawen, cinta etc...huhuu..tapi tak pernah terlintas pun aku nak buat....ishh..minta dijauhkan dari perkara yang boleh memurtadkan diri tu..itu kerja bodoh okay...

cuma aku suka tempat tinggi..rasa tenang je bila kat tempat tinggi-tinggi..(ada potensi jugak!! haha)..lepas ni kalau keluar surat khabar tajuk: "blogger .:~tHis girL~:. mati bunuh diri" jangan percaya tau..sebab aku cuma terjatuh je..atas kecuaian(aku memang cuai)..tak ada niat bunuh diri..oh..lagi satu, tolong bela aku okay..aku tak munuh diri..hehe..apa aku melalut ni..*geleng pale* astagfirullah...*nak beristigfar kejap, trying to shake this thoughts off my head*

baru-baru ni pasal bekas ADUN yang mati dengan kesan tembakan kat kepala tu..dia bunuh diri ke? hmm..besar sangat ke masalah sampai nak bunuh diri ni? besar lagi dosa kita yang nak difikirkan..tambah pulak dengan dosa bunuh diri..wah..sangat besar okay..cukup untuk duduk dalam neraka beberapa tahun..beberapa ke? wallahualam..Dia je yang tau..

ala, cukup la..malas nak cerita pasal bunuh diri ni..minta dijauhkan la kita dari semua tu..hehee..aku ada benda nak tunjuk kat semua followers dan readers aku..ye la, tiba-tiba je followers aku dah cecah 100+..


hehee..kreatif tak?? (puji diri sendiri pulak! :P)..ni bukan banner, bukan giveaway, bukan contest atau apa-apa pun..saje je buat..bosan semalam...kalau anda nak amik, amik la..tempek kat blog ke, entry ke..aku tak kesah..memang aku buat tuk semua followers aku..tak amik pun tak pe..aku tak kecik hati..

tapi terima kasih banyak sebab sudi jadi follower/anonymous follower(kalau ada) blog sengal+emo+entah apa-apa je ni..okay..sangat malu bila orang follow blog ni..haha..tapi kalau yang belum jadi follower blog ni, nak follow, dialu-alukan..you guys meant a lot to me.. :)





MySpace Graphics

~maaf kerana penggunaan 'aku' pada yang lebih berusia~

6 tHis girL's lovers commenting:

Madey said...

aik..sampai sini je?

misyamissyou said...

sampai sini apakah?hehee..panjang lagi hidup ni bro..insyaallah la kan..blog ni pun hidup lagi..hehee

MyraLove =) said...

lagu apakah ini?
(sori..saya sagt lemah nak dtect by lirik..) <-- konon,ayat pembelaan..hehe

misyamissyou said...

hehee..myra ni lagu "cinta sampai di sini" by D'masiv..lagu yg ade dlm blog ni.. :)

NARDtheNERD said...

tahniah dah sampai 100.
keep it up. =))

misyamissyou said...

hehe..thanks cik nard.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails