CREDITS TO WEHEARTIT AND GOOGLE IMAGES FOR THE GREAT PICTURES

~friendly friends~

Wednesday, February 22, 2012

laut dan awan~



rindu nak sentuh gebu awan..rindu nak rasa masin laut



psst~ cuba dengar If You Ever Come Back - The Script..lagu tu je hari ni



MySpace Graphics
~maaf kerana penggunaan 'aku' pada yang lebih berusia~

9 tHis girL's lovers commenting:

Mra Mastura said...

jom g tepi pantai.. jom !

Woofer Storm said...

jom ikut sy balik sabah..ehhehee

#bulan 4 mgkn balik,tapi tak psti lagi tapi raya ni confirm nak balik 2 minggu...yeahh

Emma said...

hmmmm tengok kapal terbang ni teringat citer awan dania...

Cheqna said...

Rindu nak pergi bercuti lagi..hehe

:-)

Yatie Musa said...

someone i love is in the navy.
someone like a besfriend to me is in the air force.


suke ayat ni. hehee

misyamissyou said...

Mra Mastura: aaa jom2..pantai mana? huhu

Woofer Storm: nakk! tak penah jejak sabah lagi ni..urmm raye bkn lame lagi ke? hehehee

Emma: awan dania tu lame2 cte dah merepek je huhuu 1st n 2nd season ok je..bile dah start gi jepun(ke korea?) dah ngarut

Cheqna: kann...huhuu rindu nak jalan2 lagi huhuu

Yatie Musa: thanks! ayat penuh: "many of them i know is in the army, but someone i love is in the navy,
someone like a besfriend to me is in the air force and i miss them both" :)

-Incek Fik- said...

Subhanallah~!!


Sungguh cantik pemandangan dari atas udara.. dalam perjalanan ke mana ni Cik Misya?

misyamissyou said...

-Incek Fik: cantik kan pemandangan tu..haha entah la..gambar edit ni..tak tahu pulak..nanti Incik Fik balik dr China snap 1 gmbar cm ni okayh!

aisya said...

paling suka kalau naik flight pagi2. bila matahari baru nak keluar.. cantik sangat.. =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails