CREDITS TO WEHEARTIT AND GOOGLE IMAGES FOR THE GREAT PICTURES

~friendly friends~

Friday, February 24, 2012

bye anda semua~


salamun 'alaikum..perasan tak budak perempuan ni update straight seminggu..macam tak percaya je tuan blog ni bila budak perempuan ni update non-stop seminggu, satu hari satu entri..(tuan blog ni dengan budak perempuan ni orang yang sama ye) budak perempuan ni free (tipu! kerja sekolah berlambak) yang teramat sampai boleh update dan blogwalk sambil tersenyum baca entri blog anda semua..haha


weheartit



maka pada hari ini, detik ini, budak perempuan ini sudah mula buka microsoft word dan baca jurnal (tipu lagi!! dia tengah taip entri ni kot) yang sangat bosan..sukacitanya dimaklumkan, budak perempuan ni akan hilang..tak update blog je..3 4 hari, minggu mungkin, sebab nak fokus terhadap hal duniawi ni..nanti bila bosan dengan kerja sekolah budak perempuan ni ada la kat kotak komen ataupun kat tempat jerit blog anda ye

jangan rindu i tau haha..ada ke yang rindu i? (tiba-tiba gedik pakai "i" ni kenapa?) 




psst~ dear homework, can you like, go DIE or something?? huh!


MySpace Graphics
~maaf kerana penggunaan 'aku' pada yang lebih berusia~

10 tHis girL's lovers commenting:

maizatul azrina Yaakob said...

stdy elok3 =)

-Incek Fik- said...

wahhh.. layan blog tu jangan sampai terlupa nak siapkan homework ya Cik Misya, jangan kasi tangguh.. karang merana diri nanti hehee..


Say NO to procrastination :)

aswadz said...

bagus2. jgn mls ye budak.

caliph shuriken said...

steady laa bole abai homework tu layan blog, hikk...

L said...

ckp dekat budak perempuan ini.. i'll miss her ...^__^

jom baca sebentar..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/02/ko-buat-maksiat-semua-kena.html

Hanim Irsyad said...

siapkan homework dear. baru ley bw yee.. hee :)

mzhany said...

hehehe, g buat keje skolah skrg ;)

huda jamil said...

ala, tak yah la siapkan homework tu.

silelah berblog semula. hehe :)

Yatie Musa said...

comelnya lukisan! haaa. blogging lagi, g siapkan homwork cepat *mcm mak tiri tak* hehee

Woofer Storm said...

ada je yang merindu tu..eeheee

#jgn lama2 sngt nak update..44 hari~~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails