CREDITS TO WEHEARTIT AND GOOGLE IMAGES FOR THE GREAT PICTURES

~friendly friends~

Tuesday, February 21, 2012

Rapuh Tapi Tak Patah

selamat tengah hari..sebenarnya tak tahu apa yang berlaku pada diri ini..lebih tepatnya hati la..atau nak lagi tepat, tentang hidup..2 3 minggu ni macam celaru je..serabut entah kenapa...tu yang terhasil entri merapu "sometimes..." tu..lepas daripada tu struggle tak nak tulis entri yang konon-konon macam tak sedih, kecewa, gembira, senang hati etc.. buat yang macam biasa-biasa je..tapi tak boleh la..sungguh itu bukan diri budak perempuan ini..


source: google images

entri sebelum entri ni, "kurang kasih sayang" tak ada kena mengena langsung dengan aku..entri "beribu dalam satu" percubaan yang agak bagus tapi tersasar jugak..entri "tak boleh derma darah" merupakan entri gedik..bukan tak tau pasal derma darah tu cuma....i'm just not me..tapi entri ni memang diri aku yang sebenar..

bukan ada masalah apa pun..tak ada! TAK ADA! cuma pelik dengan diri sendiri..maybe it's hormone thingy..tapi jauh lagi, lama lagi kalau nak cakap ada kaitan dengan hormon..memang pelik gila..benda yang pelik-pelik je budak perempuan ni buat

blog ni pun pelik dah..aku dah aktifkan comment moderation yang aku tak pernah buat dulu..masuk blog orang baca tapi tak komen, tak tinggal jejak whatsoever..ada antara blog anda yang aku baca dalam silent mode..lepas tu ada yang aku mintak komen aku jangan di-publish, ada yang komen ke laut..semuanya ke laut..pelik bukan?

assignment? aku tak pernah delay sampai 3 minggu..TAK PERNAH! biasa kalau dah dapat soalan, terus mula buat research, susun info dan taip..tapi ni tak mula lagi satu apa pun..(ye ye budak perempuan ini rajin >_< masuk bakul angkat sendiri :P)


source: weheartit

oh..mungkin ada kaitan dengan perkara itu..perkara yang aku mengamuk semalam kat twitter..tak payah cari la aku mengamuk apa, aku mengamuk kat HQ je..nasib baik tak salah ngamuk kat sebelah..nasib baik tak ada boyfie..kalau ada satu hal pulak nak fikir pasal boyfie -___-

sebab ku sayang dia, sebab kukasihi dia
sebab kutak rela tak selalu bersama
ku rapuh tanpa dia seperti kehilangan harap
jikalau memang harus kualami duka
kuatkan hati ini menerimanya

***

meski ku rapuh dalam langkah
kadang tak setia kepadaMu
namun cinta dalam jiwa hanyalah padaMu
maafkanlah bila hati tak sempurna mencintaiMu
dalam dada kuharap hanya diriMu yang bertahta




psst~ dah faham dah makna mimpi tu...it is what i fear most..and it happens :'(
pssst~~ lirik lagu Rapuh--Agnes Monica | Opick..playlist dua lagu tu je hari ni
psssstt~~ dp fb tukar tulip lagi..



MySpace Graphics
~maaf kerana penggunaan 'aku' pada yang lebih berusia~

7 tHis girL's lovers commenting:

♛ Azie Azra ♛ said...

mungkin..perubahan hormon..hehe..harapkan bersabar. tengok utube dulu gelak2 ke, mam coklat ke, mam eskrim ke..haha. *bole pakai ke nasihat ni?*

misyamissyou said...

♛ Azie Azra ♛: haha ntah la..ye kot..dah minum susu coklat setengah kotak td.. huhuu >_<

huda jamil said...

hurm ala nape ye. mungkin 'bulan' nak turun kejap lagi tu.

sabar ye. jgn tension2 :)

Woofer Storm said...

entry mcm serius je..

#jgn mngamuk,rasa takut je mcm ni..rasa tak slmt lepak kat sni..takut mati dibelasah je..eehhe slmt mlm..

misyamissyou said...

huda jamil: haha entah..xtau.. >_< lame lagi kot..haihh entah..

Woofer Storm: aaaa ye la..entri ni baru betul2 sy..xdenye mati kena belasah..paling banyak pn menangis je kot haha :P

Mra Mastura said...

buat esemennnnnnnnnnnnnnnnnnnn! :P

misyamissyou said...

Mra Mastura: tak mahu! haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails