CREDITS TO WEHEARTIT AND GOOGLE IMAGES FOR THE GREAT PICTURES

~friendly friends~

Friday, February 3, 2012

jom cari baby!

salamunalaik..ada je benda nak update tapi malas betul nak taip..huhuu.maka, ajak anda cari baby je..haha..kalau anda rajin, cari la ladybird sekali..3 tau!




klik gambar untuk besarkan

selamat mencuba!

jumpa tak? kalau dah give up baru klik sini untuk jawapan..yang biru untuk ladybird, yang hijau untuk baby 



psst~ budak ni pun kena cari balik masa nak bulatkan jawapan..hehek! susah! ladybird senang..






MySpace Graphics
~maaf kerana penggunaan 'aku' pada yang lebih berusia~

2 tHis girL's lovers commenting:

Muttallif said...

3 lady-bird betul tak?

Cadangan : satu lagi, sudi tak bertukar link? saya letakkan link awak dekat blogesphere ? dan yang sama untuk awak?

misyamissyou said...

Muttallif: aa ye la..baby dapat cari tak?

blogsphere kat mane tu? huaa dak ni xtau

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails