CREDITS TO WEHEARTIT AND GOOGLE IMAGES FOR THE GREAT PICTURES

~friendly friends~

Wednesday, March 7, 2012

meow meow pakai stokin putih!

hyep! budak ni sedang cuba untuk tidak membuat entri merapu..i know, tak ada orang nak baca..haha..okay, pernah nampak kucing pakai stokin putih tak? bukan pakai stokin betul betul pun..cuma bulu kat kaki kucing tu warna favvy budak perempuan ni..heee

sumber: google images 
gugel la..aku mana ada kamera cecanggih tu..nak angkut semua meow ni amik gambar, memey dok eyh..















heheee meow pun pakai stokin ye..suka kucing macam ni sebab extra comel! dah lama tak ada kucing stokin putih macam ni..

pernah ada kucing macam ni tak?


psst~ kenapa mesti ada rasa sense of belonging ni?




MySpace Graphics
~maaf kerana penggunaan 'aku' pada yang lebih berusia~

26 tHis girL's lovers commenting:

Cik Anis said...

alolo omey omey.. jom p tgk cik anis and follow

Detective Fiqa said...

serius comel sangat2

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

main dengan kucingggg gebuuunyaaa!!!

Cik Kay Jue said...

comel la.. ckj suke pic kucing yang ke 5 tu.. :)

Cheqna said...

siapa lah tuan punya tu..

btw, u missed the entry on white tulips..:-)

misyamissyou said...

Cik Anis: :)

Detective Fiqa: kann! :D

FIFIEY LYCHEE MARATION: haha kucen mmg gebu sedap peluk wat bantal peluk..:P

Cik Kay Jue: hehee comel

Cheqna: haha entah..amik kat gugel..noted that! :D

-Incek Fik- said...

Eiwwwwww... cuumillnyerr kucing tu hehee~ rasa nak cubit² jer kaki dia, kiut!


Fik dulu ada bela kucing.. tapi dia punya stoking kaler hitam hehee..

Mra Mastura said...

scottish fold then ade stokin. k aku xmintak lain dah! haha

budakmengong said...

kucing zaman skrang byk yg sombong.org nk bg mknn pn dia bt xlayan je.binawe punye kucing.hehe

misyamissyou said...

-Incek Fik-: kan! geram tengok kaki putih dia tu..hehee serius kaler hitam? tu jenis ape ea?

Mra Mastura: scottish fold yg telinga jatuh tu kan? hohoo

budakmengong: aaaa itu ade betul..kucing sekarang memilih sikit..bagi tulang dia tak nak..nak isi je..huhuu

caliph shuriken said...

mcm kucin' kt blakang umah sy plak, hikk...

^_^ Zaza Nur Iman said...

kiutnya.. :)

Syiela O-lala said...

Comel. Tapi sayang nya, kita takut kucing.

Syiela O-lala said...

Comel. Tapi sayang nya, kita takut kucing.

Syiela O-lala said...

Comel. Tapi sayang nya, kita takut kucing.

misyamissyou said...

caliph shuriken: haha ade ye?

^_^ Zaza Nur Iman: kan? hehe

Syiela O-lala: la ye ke? xde pe yg nak ditakutkan..comel je..hehe

Aida Omar said...

tak boleh tgk kucing rasa nak peluk2..huhu.. kucing kita semua putih..haha.. stoking balut tubuh terus.

Siti Mashitah Saidin said...

comel!!!!!

misyamissyou said...

Aida Omar: hahah geram kan..:P

Siti Mashitah Saidin: i know! somel tahap haihh susah nak ckp..hehehe

Puan Besar Shag Yahaya said...

Tomey eh. Shag tak bela kucing ni, tapi area rumah ni ada lah kucing stokin selalu merayau :D

misyamissyou said...

Puan Besar Shag Yahaya: hehe tau! comei gile..geram tgk kaki dia yg putih tu XD

aisya said...

suka kucing berstoking ni.. comel.. hehe

Muhaidin said...

sy suka kucing yang bulu kembang2. Best buat bantal peluk. Hee~

misyamissyou said...

aisya: kan! hahaa geram tgk kaki dia..hehehe

Muhaidin: haha sian kucing bulu kembang..wat bantal tido.. :P

naiemah_ramli said...

comel2 nya..hehehe ^_^
geram tgk kucing comel2 ni..rasa nak ja picit2...heeee

misyamissyou said...

naiemah_ramli: kankankan? hehee wat bantal sedap haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails