CREDITS TO WEHEARTIT AND GOOGLE IMAGES FOR THE GREAT PICTURES

~friendly friends~

Monday, March 5, 2012

You | Awak

um..kerja sekolah dah siap..tapi...entah....tak tau la nak cakap macam mana..cuba baca lirik ni..agak-agak kenapa?

You - Nur Janah Allia
you were there to light my day
you were there to guide me through
from my days down and on
i'll never stop thinking of you

how can i forget all that
when you're the one who make me smile
you'll always be a part of me
how i wish you were still mine

never will forget the day
how we've met and came this far
we all know we got this feeling
but somehow it has to end up here

i know it's me who said goodbye
and that's the hardest thing to do
cause you mean so much to me
and guide the truth from me to you

for all the things i've done and said
for all the hurt that i've caused you
i hope you will forgive me baby
cause that wasn't what i meant to do


psst #1~ tak faham kenapa menangis lebih lebih ni...hati tisu much? yeahi am..sensitif tahap...entah
psst #2 ~ sorry anda semua..ingat nak jalan lompat-lompat happy kat rumah anda, tapi lain pulak jadi ni..
psst #3 ~ gastrikk! tak makan dari pagi sebab siapkan kerja sekolah..ingat lepas tu boleh freely cakap dengan....anda sambung la ayat tu sendiri..tak mampu nak sambung :'(
psst #4 masa masa ni la aku nak rindu laut..laju gila dah air mata ni..dah la



MySpace Graphics
~maaf kerana penggunaan 'aku' pada yang lebih berusia~

6 tHis girL's lovers commenting:

mizz RFL said...

sweet la lirik lagu ni.. suka ayt ni 'how can i forget all that
when you're the one who make me smile' nak letak kt status FB la.. lalala~

aisya said...

jom kite g laut.. rindu laut jugakkkkk.. T_T

Detective Fiqa said...

lagu ni best sgt2 :D hehehe

Nurfarahana A.Aziz said...

laut? lamaaa dah tak gi laut..hmmmm

mirmashi said...

suka lirik nie . hehe . sokay laa to cry :) . ade saying ' people cry not bcoz they are weak , it bcoz they have been strong for too long ' , perhaps awak da baca kat entry saya kot . hehe .

misyamissyou said...

mizz RFL: kan? huhuu sesile..

aisya: jom jom huhu T_T

Detective Fiqa: yep! :D

Nurfarahana A. Aziz: kite pun! :(

mirmashi: yep..ade..memang tp penat dah nangis..adehh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails