CREDITS TO WEHEARTIT AND GOOGLE IMAGES FOR THE GREAT PICTURES

~friendly friends~

Saturday, June 11, 2011

~hari pertama~ 10 Perkara Tentang Saya

selamat tengah hari...okay, ni senarai cabaran 10 hari..

10 things about you
10 ways to win your heart
10 things you love
10 things you hate
10 wishes
10 items you cant live without
10 important people
10 of your favourie song
10 things you want to say to one person
10 final words

nak tag kak sue! siapa-siapa yang nak buat, buat la..


tak boleh bla..muka gambar tu berlagak gila..haha..jadi cabaran hari yang pertama:

10 Perkara Tentang Saya

kakak kepada 3 orang adik lelaki

berkaca mata dan kadang-kadang berkanta lekap

agak panas baran tapi cepat je cool down

rasa resah kalau tak tau pukul berapa..mesti nak tengok jam

sakit kepala kalau kena panas terik

pendiam tak diam sangat la..tak banyak cakap, ye!

semua barang kepunyaan ada 1 jenis kecuali barang tertentu

ber 'braces'!!

selalu disalahanggap sebagai budak sekolah tingkatan 4..ish

banyak pakaian berwarna putih






so stay tune for the next =)


MySpace Graphics
~maaf kerana penggunaan 'aku' pada yang lebih berusia~

15 tHis girL's lovers commenting:

dak eina said...

teringin nk buat..huhu

misyamissyou said...

dak eina: sila la buat :)

mzhany said...

selalu dianggap budak form 4..hihihi mesti sbb kecik molek and comey nih kan ;)

misyamissyou said...

mzhany: xde la kak..xkecik molek pon..biase saje..tgi pn lbh kurg 158cm je..sbb sy keluar pakai tshirt skola kot :P

hana sudradjat said...

158 cm? tinggi tu! mcm mana blh org kata tingkatan 4 pulak? saya 148 cm(kira pendek utk org yg nk masuk 18 thn ni.. T.T)

misyamissyou said...

hana sudradjat: tinggi? hoho! xtau tgi sbenar pn..agak2 je..dlm pasport tgi 155cm.. mne tau kan, org yg menilai, kite senyum je..terase mude hehe :P

Siti Mashitah Saidin said...

pakai braces eh? brp lama dah pakai?

ibnubaba_04 said...

nk buat jugak la..heeee

hana nabihah said...

aku suke ayat bawah dalam box ! cool !

misyamissyou said...

Siti Mashitah Saidin: dah setahun dah :)

ibnubaba_04: silakan buat :)

hana nabihah: ngee~~ :D

LiFe KaMi said...

pendiam dgn tak banyak cakap tu maknanya mmg lain..
lebih elok tak banyak bercakap dari kuat bercakap..:)

~~su manje~~~ said...

uiks......leh buat modal nak post dalam blog su nie......ekekek tak la saje je....

tgh promote blog baru ..kalau ada kelapangan dan sudi nak explore blog sumanje...disini

kaninchengeschichte(dot)com

Thanks sudi singgah......

~~su manje~~~ said...

su dah linkkkan post sis dalam blog su tau ....kalau tak de keizinan nnt komen tau...su DELETE post tu....

Mrs.PaPaDom said...

banyak persamaan! :)

misyamissyou said...

LiFe KaMi: ye mmg lain.. ade jugak orang faham :)

~~su manje~~~: boleh je sis :)

Mrs.PaPaDom: ye ke? heee same la kite :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails