CREDITS TO WEHEARTIT AND GOOGLE IMAGES FOR THE GREAT PICTURES

~friendly friends~

Tuesday, June 7, 2011

cincin fesyen je!

selamat petang! alhamdulillah demam selesema beransur hilang..sebab semalam aku buat kek susu, berpanas kat dapur, terus baik..ajaib! haha..okay, tunjuk pelbagai jenis cincin..hmm..tapi ni cincin fesyen-fesyen je..aku tak minat pun..aku minat cincin emas berlian je.. =P

okay jom tengok..








macam ni pun ada ke? haha




comel!




macam terberkenan dengan yang ni sebab ada "dangling love" kat bawah reben tu..




simple yet...um..elegant? stylish..yeah that's the word..
















ada yang berminat ke dengan cincin macam ni? banyak lagi jenis cincin macam ni..malas nak upload je..hehee..lain kali nak buat entry rekaan cincin kawen lak..hehehe






MySpace Graphics
~maaf kerana penggunaan 'aku' pada yang lebih berusia~

24 tHis girL's lovers commenting:

Mar said...

saya suka yang simple2 je xada batu2,...

cik QT said...

ad je yang misya jumpe ae..hehehe :D

mzhany said...

misya, yg tuang air taktahan tuh.ahahaha

hana nabihah said...

style ar.. :D

Sollehudin Sapari said...

laki punya ad tak? :)

misyamissyou said...

Mar: cm cincin belah rotan ke sis?

cik QT: hehe :P

mzhany: tu la kak, ade yg siap makanan lg..

hana nabihah: hoho! tp aku xbpe minat sngt..

Sollehudin Sapari: um..xtau la..lom buat research tuk lelaki hehe :P

hana nabihah said...

hehehe aku minat tapi macam tak seswai ja :D

misyamissyou said...

hana nabihah: ala, sesuai je..ko yg rase cm tu..cari la yg cecomel..hee

deqlis said...

akak suka...
macam2x design laa rerama, bunga dll:-)

Nak menang tiket wayang dan headset? jom join contest ini.
dan nak menang sesuatu? jom teka percutian saya.
NAK MENANG IPAD2? KLIK SINI

iszieylyanziy said...

xminat2,,hahaha,,,

nazirulhazwan~ said...

makin lame makin mengarot fesyen2.haih

Siti Mashitah Saidin said...

comel... adiahkan la... :P

Siti Mashitah Saidin said...

comel... adiahkan la... :P

miss lady said...

wah, unikk!! butterfly and riben tu cantik, bunga pun cantik. semua lah cantik!!

Aretikz said...

Ada cincin green lantern tak? boleh jd superhero.. hehe..

BezBuddy said...

cantikk..tp xpenah beli pn cincin cmni..xpndai bergaya sgt..hehe

misyamissyou said...

deqlis: banyak lagi kak..cecomel jek.. :D

iszieylyanziy: isz pe je yg minat? haha :P

nazirulhazwan~: haha..no comment..kalau xbertentangan dengan syariat xsalah kan? :)

Siti Mashitah Saidin: kite sendiri pon xde bende alah tu..cm ne nak adiahkan.. :P

miss lady: ni ade potensi minat jugak ni hehehe

Aretikz: haha..ade kot..cume xde dlm pasaran je..hhehe

BezBuddy: sy pun xpenah..heee

LiLy @ MumMyQiStInA said...

klu lily minat cincin yg ada batu permata kecik kat atas.. ;)

perondajaketbiru74 said...

comel ler cincin tu

misyamissyou said...

LiLy @ MumMyQiStInA: hee..tu ala-ala cincin kawen kak..sy pn suke! :D

perondajaketbiru74: aah :)

miss lady said...

tak ada jual ke?? nak borong ni!!

KUREKURE COMEL said...

cincin cawan tu..perhhhh....unik gile....hehehe....

misyamissyou said...

miss lady: kat kedai ade kot..xpenah nak usha.. :)

KUREKURE COMEL: kan? macam xpatah lak kalau pakai ganas2..hehe

SweetLikeWhat said...

comel yang rama2 tu.. :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails