CREDITS TO WEHEARTIT AND GOOGLE IMAGES FOR THE GREAT PICTURES

~friendly friends~

Monday, June 13, 2011

~hari ketiga~ 10 Perkara Yang Disukai

hiks! naik sekolah hari ni..pagi-pagi dah tulis entri tau..saje tukar angin, selalu online tengah hari petang malam..ni pagi-pagi pulak...bukan apa, pagi-pagi selalu sibuk dengan kerja rumah (kalau ada kat rumah la), nak mandi siap pergi kerja (kau kerja pulak?), pergi kelas lagi kan (kata tadi pergi kerja? apakah?)

okay..cabaran hari ketiga:





10 Perkara Yang Disukai
(it should be 10 things i love, means sangat-sangat suka..not sayang la..ok, sayang pun boleh la)

suka hujan..hujan yang tidak membawa kepada banjir

suka sekuntum bunga sahaja

suka warna putih

suka gula kapas, lolipop, coklat, gula kopi

suka lari, suka jalan kaki

suka tengok benda-benda yang jauh, besar, tinggi seperti awan, gunung, bulan etc.

suka sangat laut, tempat tinggi seperti berada dalam kapal terbang dan kereta kabel, atas bangunan etc.

suka tengok muka lelaki dan perempuan ala-ala orang cina
(yang cantik dan kacak je =P i'll make an entry for this ..haha)

suka senyum

suka dia
(jangan tanya siapa..'dia' boleh jadi siapa-siapa je tapi buat masa sekarang hanya dia)






ahaa..okay..semuanya suka..mana sayangnya? nak tambah 1 lagi boleh??

sayang diri sendiri, keluarga, agama, bangsa dan negara
(nampak macam cliché kan? tapi memang benar..aku melenting kalau ada orang cuba mengapa-apakan semua di atas)







MySpace Graphics
~maaf kerana penggunaan 'aku' pada yang lebih berusia~

14 tHis girL's lovers commenting:

hana nabihah said...

fuh ada sebelas ker ? heeee aku macam suka apa ko suka..cuma aku tak suka berlari..semput mak ni nyahhh :D

perondajaketbiru74 said...

suka ros putih erkk? putih itu suci

Kisah Hati said...

suka ros putih jugak...suka laut....hehe...tenang...damai... :)

misyamissyou said...

hana nabihah: haha..ko tiru aku eh? :P

perondajaketbiru74: um..suke jugak tp bkn fav la.. :)

Kisah Hati: kan..tenang rase hati bila tgk ciptaan tuhan :)

amna said...

suka kopiko juge ^^ hehe

Siti Mashitah Saidin said...

hehehe... nak tambah...
suka belog nih~ :)
weeee~~

misyamissyou said...

amna: same la kite ^_^

Siti Mashitah Saidin: hee..thank you dear :D

tieykah said...

suka dia jugak:)

mzhany said...

misya, macam besh lak kan, eh eh akak pun nak buat jugak laa...hihihi boleh!

misyamissyou said...

tieykah: hehehe..dia? jeng jeng jeng! :D

mzhany: boleh kak! dialu-alukan..sila la buat cabaran ni :D

HAZWAN17 said...

suka lari dengan jalan kaki?ish tak penat ke hehe

misyamissyou said...

HAZWAN17: tak pun..hehe..tp lame2 penat la bile stamina semakin menurun..huhuu

KUREKURE COMEL said...

mina mata sepet...mehh tgk mina lama2..hehehe.....




smile....

misyamissyou said...

KUREKURE COMEL: hehe..boleh jugak tu sis! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails