CREDITS TO WEHEARTIT AND GOOGLE IMAGES FOR THE GREAT PICTURES

~friendly friends~

Tuesday, June 14, 2011

~hari keempat~ 10 Perkara Yang Tidak Disukai

assalamualaikum! huargh! cabaran hari ni pun susah (aku rasa sampai cabaran ke-10 pun kau kata susah) sebab macam payah gila nak extract (sampai extract nih!) 





10 Perkara Yang Tidak Disukai

tak suka orang membebel kecuali ibu dan ayah

tak suka membeli-belah..rasa bosan, rasa nak marah, rasa keliru..semua rasa ada

tak suka tengok post orang maki hamun kat blog, facebook, twitter etc. secara terangan

tak suka orang yang tiru personaliti, cara etc. orang lain, dengan kata lain orang yang hipokrit

tak suka chatting kat facebook kecuali dengan orang tertentu

tak suka menunggu apa-apa pun

tak suka pegang telefon bimbit a.k.a telefon tak ada sepanjang masa dengan tuannya, dia selalu berjalan/lari/sembunyi daripada tuannya

tak suka dengan dosa-dosa yang telah dibuat..haihh kalau la boleh putar balik masa...

tak suka mimpi best yang tak habis

tak suka hilang barang/orang yang tak terganti



ala...dah cukup 10..aku nak tambah lagi satu boleh? heee =P

BENCI dengan orang yang menipu!





psst~ i wish i could hate you, it'd hurt less




MySpace Graphics
~maaf kerana penggunaan 'aku' pada yang lebih berusia~

8 tHis girL's lovers commenting:

kerangRebus said...

hey!xsuka shopping?omaigod.sy suke shoppingggg!~~ *hanya bila duit ada je la..keke ;)


paling tak suke bile bercakap/tanye org dgn serius, dia buat2 main/bergurau2. ~_~

hana nabihah said...

heheh ! kau mesti nak lebih satu kan ?

misyamissyou said...

kerangRebus: hehe..biase la tu..bile ade duit je suke, time xde sedey je..

tu pun xsuke gak..serius nyampah..

hana nabihah: alorr..yg aku xsuke tu bnyak..tu yg terlebih tu..hehe :P

NUR AIN AZMAN said...

like this entry. tp i gilersss shopping! HEHE ;P keep it up

amir aizat said...

mimpi indah mmg xkan habis,hehe

misyamissyou said...

NUR AIN AZMAN: hehee..biase la tu..nature perempuan suke shopping..tp sy xbpe suke..hehe :P

amir aizat: tau xpe..xsuke tol tau..

KUREKURE COMEL said...

byknye tak sukee...hehehe...



padahal mina pun sama je....tak sukeee....semua tu lah....


smile...

misyamissyou said...

KUREKURE COMEL: ade lg sis..ni pun sbb dia nk 10 je..huhu :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails