CREDITS TO WEHEARTIT AND GOOGLE IMAGES FOR THE GREAT PICTURES

~friendly friends~

Friday, June 24, 2011

jom tengok kasut baldu!

aha! assalamualaikum..update cepat-cepat sebelum pergi kelas jam 1430 nanti..macam dah lama tak post gambar kreatif/pelik etc kan? tapi yang aku nak tunjuk ni tak ada la pelik/kreatif mana..cuma, aku suka je..suka kasut balduuuuuuuu

bukan kasut perempuan je berbaldu, kasut lelaki pun ada...jom tengok!






















suka yang ni..warna-warni..




orang kata kasut baldu susah jaga..ye memang susah..kena letak dalam kotak kalau tak dipakai sebab nanti berhabuk..kalau hujan pulak, jangan pakai kasut baldu, nanti kotor susah nak bersihkan..kalau anda cermat, insyaallah kasut baldu tahan lama..tak macam tuan blog ni..sekejap je hancusss..huhuu

yang ni kasut aku..hehee..warna coklat...baldu..huhuu


kenapa suka kasut baldu? sebab..um..tak tau la..selesa kot..sedap je bila pegang..ha..ok bye, nak pergi kelas dah..ngam je jam 1430..



psst~ ada sebab ke kalau kita suka/sayang seseorang? tak kan?





MySpace Graphics

~maaf kerana penggunaan 'aku' pada yang lebih berusia~

18 tHis girL's lovers commenting:

key-one said...

org suke yg mcm but tuhh...gojesss... kasut k.mimi pon comeyy jerr.... weewiitttt...;)

mzhany said...

kalau kena ujan masakkk la baldu nih. akak ada gak 1dulu, lenjan buat g kerja skrg dah rosak huhu

fiezah91 said...

hehe.. susah benar nak jaganya.. pakai selipar jepun sudah.lagi selesa.. hehehe :P

entri baru: teka mana aku dapat hadiah

tiefazatie said...

cantik2..hehe..suak yg pelangi tue!nice ow!

Siti Mashitah Saidin said...

eh.. canteknya... suka kasut yg yg tak da tapak.. selesa

diana said...

bila kotor senang sangt orang nampak..
tu yang tak best..
akak tak de langsung kasut baldu..

Cik Cinta Si Hawa said...

cun-cun! suke heel merah menyala tuh! yg atas skali tuh!

misyamissyou said...

key-one: huhuu.but tu lagi susah jage..hehe thanks :)

mzhany: sy pn! dah 2 3 pasang dah..hancuss je semua..buat gi kelas je pn.. :P

fiezah91: haha..xbest la gi jalan pakai selipar jepun..

tiefazatie: kan! comey je... :D

diana: aah kak, kena pndai jage je..

Cik Cinta Si Hawa: hoho! :D

amir aizat said...

kalo songkok baldu pon leceh sikit nak jger,huhu

aisya said...

tak pernah lagi ade kasut baldu ni.. =)

misyamissyou said...

amir aizat: haa! songkok hitam tu bkn mmg baldu ke? kena letak dlm kotak songkok kan? bersihkan gune berus je :D

aisya: hee..leh cube nanti :D

tiefazatie said...

mmg sgt comel!hihi

niena shopping2u said...

kalo basah abis la tertanggal baldu2 ni hehe

misyamissyou said...

tiefazatie: :D

niena shopping2u: hoho! jgn terus dikesat/dilap..biar je kering sendiri..:)

iszieylyanziy said...

xsuke baldu,,,,,,,haha,,geli,,ngee

misyamissyou said...

iszieylyanziy: haha..mane ade geli..haha :P

hana nabihah said...

SUKA SELIPAR JEPUN JEK..DAN SUKA PAKAI WEDGES..HEHEK

misyamissyou said...

hana nabihah: selipar jepun xsesuai tuk kaki aku..ahaha..sila la muntah..aku suke heels..yg tinggi2..tp tu dulu la..skrg yg biase je pn xpe..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails