CREDITS TO WEHEARTIT AND GOOGLE IMAGES FOR THE GREAT PICTURES

~friendly friends~

Sunday, June 12, 2011

~hari kedua~ 10 Cara Mengambil Hati Saya

assalamualaikum..sekarang ni aku kat Melaka ataupun kat Nilai ataupun kat KL ataupun dah sampai london..hehee..yup! aku siapkan awal sebab mana la tau aku penat ke malas ke..huhuu

cabaran ni susah ah! mana la aku tau..kalau aku jatuh hati, jatuh je terus..macam jatuh dalam lubang tu..


hmm..cabaran hari kedua:

10 Cara Mengambil Hati Saya

melakukan kerja/perkara yang saya suka/minat seperti pekerjaan, hobi etc.

masa bersembang, jangan buat lawak bodoh

buat saya ketawa tanpa buat lawak

telefon saya semula kalau talian terputus

kalau argue/berdebat dengan saya, sekali-sekala bagi la saya menang walaupun saya kalah hehe

boleh jadi kawan baik selamanya kepada saya 
(hey, boyfriend can be a bff too! and i want that!)

bagi saya nasihat, kritik secara baik, berterus terang

mempunyai respon yang baik kepada semua pertanyaan dan persoalan saya

jangan menipu!

jadi diri sendiri


senang je kan nak buat..tak susah pun..you have me hooked when you do all those =)
tapi......





MySpace Graphics
~maaf kerana penggunaan 'aku' pada yang lebih berusia~

8 tHis girL's lovers commenting:

HAZWAN17 said...

buat ketawa tanpa buat lawak...susah tu hehe

misyamissyou said...

HAZWAN17: xnafi la, tu mmg susah..kalau org tu jenis yg sy suke mmg sng je nk ketawa natural(bkn buat2 gelak) w/pn dia xbuat lawak..huhu :P very few can do..pyh nak cari laki cm ni..hehe

shopping2u said...

http://www.my-shopping2u.com/2011/06/entri-sempena-israk-mikraj-27-rejab.html

hana nabihah said...

hahaha aku ada ciri2 tuh..maknanya aku pandai amik hati ko ni >.<

Imran nyambek said...

gua ade gak ciri2 tu.hehe

misyamissyou said...

hana nabihah: hehee..ye je.. :P

Imran nyambek: haha :D

hana nabihah said...

hehek ye laa <3

misyamissyou said...

hana nabihah: hehe..mmg pandai amik hti pon.. :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails