CREDITS TO WEHEARTIT AND GOOGLE IMAGES FOR THE GREAT PICTURES

~friendly friends~

Monday, September 20, 2010

apa salah saya? | initial 'S'

salamunalaik..selamat petang..jumpa ni kat youtube..thought want to share it here..kudos to Angah a.k.a Limau Terbang..sila scroll down, tekan pause kat music player ye.. :)



hurmm..jahat tak lelaki tu? apa pendapat anda?

i miss my S locket..bukan locket Slytherin ye..eh loket ke? ala macam aksesori telefon bimbit tu..lebih kurangla..maaf tak ada gambar..walaupun harga murah je tapi amat bermakna kot..

i gave it to someone..mesti la kan..nak hadiah kat orang bagi la benda bermakna..hadiah kalau tak memberi makna pada si pemberi, bagi aku bukan hadiah namanya..kalau penerima rasa hadiah bermakna tu tak bermakna tak tau la kan.

okay, biar aku gambarkan huruf S tu..warna putih kat tengah, tepi dia warna silver/besi..apa-apa la yang seangkatan dengan warna silver..berat jugak untuk benda kecik sebesar duit syiling 10 sen..10 sen pun ringan..pastu ada tali kecik warna silver jugak kat bahagian atas.

seriously miss that little thing..rasa nak pergi kat penerima hadiah ni, nak amik balik..tapi.....penah bagi tau kat dia jaga elok-elok..aku sayang kot benda tu..harap dia tak buang ataupun bagi kat orang lain..ye la mana tau dia bagi kat orang yang initial namanya S jugak..huruf S tu memang untuk dia..bukan untuk orang lain..


psst~kena tegur dengan housemate pagi tadi, mata sembap..paling teruk masa jalan nak pergi kelas tadi kena tegur pulak dengan lecturer..teka la malam tadi aku buat apa..tak suka duduk kolej... :(


MySpace Graphics
~maaf kerana penggunaan 'aku' pada yang lebih berusia~

11 tHis girL's lovers commenting:

cik plankton said...

sy tau awk buat apa..hehe
me too..semlm smpai je u terus tdo..-__- nak blik umah semula!!

GRuNGe said...

Kalau beri benda yang disayang kepada orang, biasanya sayang lebih dekat orang yang diberi dari barang yang diberikan. Betul ke?

Najwa cik Qaseh said...

ermmm..
sama la qaseh..
tapi dia ada bgtau qaseh..
org lain tak lyk utk amik ap yang qaseh bg kat dia..

haa..
syamimie nangis yea semalam..
sabar yea...

misyamissyou said...

cik plankton: yeah cik planton homesick sudah! hehee..sy smpi tgh hari kot..cm ne nak tido..huhuu

GRuNGe: agaknye..ye kot..hmm..

Qaseh: at least qaseh tau dia takkan bg org barang qaseh tu..dia ade ckp, 'takkan nak buang pulak' tp entah la kan..hmm

Sunshine said...

memories are to cherish adik :)

misyamissyou said...

kak sue: i wish i can cherish it with a smile, happy face..hmm..

Dark Half said...

jgn layan emo sgt.byk masa lg

misyamissyou said...

Dark Half: bukan salahku jangan salahkanku..hahaa..mane tau..mate ni gedik..hari tu xmo nangis..skrg nyusahkan je..ni bole jd entry esok pg ni..huhu

Gayahspears said...

huhu.. emo cam aku lak :)

LiFe KaMi said...

S mean setia.. S mean simpan elok2..
kami tau semalam gi mengendap orang ek..hehe

misyamissyou said...

Gayahspears: hehee..emo yang sangat ngek!

LiFe KaMi: setia..i like that word..hehee..kena ngendap..adehh..haaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails