CREDITS TO WEHEARTIT AND GOOGLE IMAGES FOR THE GREAT PICTURES

~friendly friends~

Saturday, September 25, 2010

benda kecil comelku~~


hik! selamat petang..ni jap je ni..nak selesaikan benda ni..lepas ni nak study..terbantut jap hari khamis hari tu nak study atas sebab-sebab external..haha..terasa macam bodoh lak bila tak study..hurmm..okay..

i tau, gambar atas tu tak ada kena mengena..haha..that's one of my stuffs..bangles..eh..bangles ke? bukan deyhh..gelang manik kristal tipu..haha..dalam bahasa inggeris namanya beads bracelet (gelang manik..betul kan?)

RM10 je nyonya tu jual kat i yang kat gambar atas tu..sekarang, yang kat gambar atas tu jadi kesayangan i..dulu i ada gelang favourite jugak tapi dah hilang..beli kat Sarawak..nak gi Sabah tak sempat lagi..memang kurang ajar siapa yang curi tu..

masa tu i kat kampung..balik kampung beraya..hilang kat bilik air..letak kat atas para..keluar memang terlupa nak amik gelang favourite i tu..baru beberapa langkah keluar tapi bila i toleh dah ada orang masuk bilik air..maklum la satu-satunya bilik air kampung..sentiasa penuh..

so i tunggu la..tapi bila that **tch keluar, pakcik i masuk so tak dapat lagi masuk nak amik..lepas pakcik i keluar i terus masuk tapi gelang tu dah hilang..so takkan pakcik i amik, nak pakai nak kata nak bagi bini dia, dia tak ada bini lagi masa tu.. mesti la perempuan luar yang tak ada kena mengena dengan family i tu amik..

nasib baik murah RM9 je..tapi gelang favourite kot..masa kat sarawak tu ibu beria nak belikan i yang kristal betul tapi i dengan perasaan malu menolak..haha..baik kan i? mintak beli yang murah je..sebab custom made mahal..1 bijik manik mau cecah RM10..kalau 1 gelang? anda kira la sendiri..

sekarang ni yang i tak ada lagi cuma bangles je..um..bangles tu macam..um..nanti la i buat entry pasal perhiasan tangan ni..hehe

i ada lagi tapi macam dah buruk sikit..haha..i tak ada banyak pun beads bracelets macam ni..sebab masalah kewangan..kegawatan ekonomi diri..i perlu berjimat..tapi perasaan yang membuak nak benda ni memang tinggi kot..haha

ni dua-dua beli kat Indonesia..yang pink tu mahal sikit sebab..hehe tak payah la bagi tau kenapa..tapi tu bukan manik kristal betul..

eh jap!!! sebenarnya i nak buat tag yang orang dah tag kat i kenapa boleh cerita pasal benda ni? adoii..DAH! malam nanti baru i buat..kata nak study, tapi pergi buat entry ni pulak..ishh


psst~I can be a **tch sometimes, so beware..kalau tak nak kena maki la..sisi gelap i tu..haha..be nice to me and i'll be nice to you..tapi kebanyakkan masa, 98.5% i baik kot! hehe




MySpace Graphics
~maaf kerana penggunaan 'aku' pada yang lebih berusia~

2 tHis girL's lovers commenting:

LiFe KaMi said...

import jauh tu,,comel2,,
nak satu..hehe

misyamissyou said...

LiFe KaMi: hehehe XD

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails