CREDITS TO WEHEARTIT AND GOOGLE IMAGES FOR THE GREAT PICTURES

~friendly friends~

Saturday, September 25, 2010

kalendar hilang | berangan je

assalamualaikum dan selamat malam...alhamdulillah berkat hari jumaat kan..seriously i'm ok..and was kinda..a bit overwhelmed..well overwhelmed isn't the right word..um..touched maybe? haha i dunno what's the right word exactly..

sebenarnya berkenaan dengan post sebelum ni..yang tajuknya "apa kena dengan aku hari ni??" jujurnya aku tak ada apa pun nak luahkan..cuma pagi semalam sakit kepala (cett..padahal baru masuk sem baru dah sakit kepala, assignment pun tak dapat lagi..zzz) yang tak dapat dipastikan sebabnya..lepas kelas ternampak budak nursing, hati tak semena-mena je sakit..dan sedih..i shouldn't be sad over something that is already over..but it just linger right here..in this tak-dengar-kata of brain of mine..

so what i'm trying to point out is (ceh..macam dalam presentation pulak) bila sedih, anda akan biasanya lebih mendiamkan diri..tak banyak cakap..which is very matched the status (## in the previous entry is my status, replacing status fb..zzz i know..=.=), the less you talk, the more it hurt..so semalam i banyak bercakap..gelak-gelak dengan housemate..it wasn't something to be worried about..

tettttttt!!!!! apa entry ni dah bercampur bahasa ni?? hurmm..dengan kata lain, dah tak ada benda yang boleh diluah..in fact, dah diluahkan dan pasti diluahkan dalam blog comey ni (orang yang kata, i tak..hehe)

okay..kalendar akademik i hilang..entah pergi mana..rasanya kat rumah johor kot..so i terpaksa la amik dari website..sadisss..i tak boleh hidup tanpa kalendar..tanpa jam..tanpa masa yang sentiasa terasa lambat perjalanannya..

















hohoo..gila lambat..baru minggu pertama kot..nak sampaikan minggu ke 12 tu..perghh..nak sampai kat "student vacation" yang 2 minggu tu..rasa sesak jap dada bila terfikir ni..i tau la, i kena enjoy je perjalanan hidup ni..tapi i cuma tak sabar nak graduate first class degree dalam tangan (berangan..tapi anda aminkan la..haha)

rancangan i 2 minggu cuti tu nak main salji, snorkelling salji ke, surfing salji, luncur salji (gila perasan+berangan lebih! =.=), makan cendol sedappp kat Muar..jalan-jalan kat tanjung makan lolipop ke..duduk 1 hari kat Popular ke..naik kapal terbang melancong sana sini pun okay..huhuu seronok!

eh sudah la tu berangan..ni la yang i buat..hehe


sebenarnya i dah lama tak buat origami burung jenjang tu..dah kaku je jari ni..cara nak buat pun dah lupa..tu yang cari kat youtube..hehe..yang beating heart (it's really beating!) tu pun origami..i percaya ramai yang tau buat benda dua ekor ni kan..

psst~ dulu i juara buat burung jenjang tu..tapi dulu la..masa sekolah rendah..haha!






MySpace Graphics
~maaf kerana penggunaan 'aku' pada yang lebih berusia~

4 tHis girL's lovers commenting:

hamzah ian said...

wa...

misyamissyou said...

hamzah ian: ape yang "wa..."?? haha

najihah sahami said...

haha...sempat je wat origami ek..

misyamissyou said...

mish: hehee..teringat pulak nak buat..tu yg buat tu.. :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails