CREDITS TO WEHEARTIT AND GOOGLE IMAGES FOR THE GREAT PICTURES

~friendly friends~

Saturday, September 18, 2010

entry aku perasan~

selamat malam deyhh..ni entry penuh dengan keperasanan aku ye..nak tau pe yang aku perasan kan tu baca la sampai habis..haha!
 
okay, korang ingat tak pasal "have a blast day" dalam entry sebelum ni..entry semalam tu..yang tak tau tu mesti tak baca..serius weh..aku tak pernah nampak orang guna pun sebelum ni..sebab tu aku guna ayat tu..jadi trademark terus..alih-alih, sekarang ni ramai gila yang guna "have a blast birthday", "have a blast day", "have a blast moment" etc...macam mana nak jadi TM aku nih? semua orang dah guna ayat tu..adesss
 
kedua, semalam aku masuk facebook..jengah wall dan homepage jap..ramai gila yang tukar nama..motokar hitam la, katil panjang la, buku besar la etc..anda semua jangan pergi search nama-nama tu..tu contoh je..hahaa..ermm..dari dulu semua guna pakai nama sendiri..lepas aku tukar nama, semua orang pun tukar nama ke?
 
ketiga, teringat, betul kot kata kawan aku yang seorang tu..encik F...dia cakap nanti bila aku tak ada, mesti bercelaru..haha bercelaru jugak le..salah grammar la..nak gelak tak boleh..tak baik..hahahaha (zzz..gelak jugak nih) dia cakap lagi, status aku best..haha..sekali aku post status ada je pulak yang suka tu..eee..tak boleh bla..perasan gila..sila muntah..ngee..lau tak percaya, anda browse la wall aku tuh..jarang je yang tak ada orang komen, tak ada orang suka..
 
anyway, encik F, happy birthday..hope you have a fabulous awesome tak hengat dunia moment today..(macam dia baca je nih) haha..ayat baru..sila jangan curik!
 
dan..teringat gak ni..cik B, dia cakap aku suka bagi nasihat..ahahaa..nasihat yang aku rasa tak boleh nak pakai sangat..huahaha..yang baik amik la..yang evil jahat punya nasihat jangan amik..
 
yang lain aku tak ingat ah..maap ye..tak dapat nak masukkan semua orang dalam blog aku nih..heehee..
 
ni le akibat tak masuk wall fb 2 bulan genap..jadi katak bawah tempurung jap..tp aku sentiasa up-to-date dengan kawan-kawan tau! hm..aku tak bercadang nak active bermukabuku balik untuk masa terdekat..sebab..hurm..that tinge feeling of pain still there, bila tengok wall home page dengan wall sendiri..can't explain why..
 
sila highlight ayat seterusnya kalau nak tau kebenaran.. sebenarnya kan..motif entry ni, aku rindusssss gila kat facebook (eh, tak rindu kawan ke?) tak ada la perasan mana pun..haha! agak macam tak lepas rindu sangat la semalam..ada je yang tak dapat jumpa..hurmm..

 
psst~aku ada kawan-kawan yang sangat best..sila kamu, kamu dan kamu jeles..=.= buat je la..jangan kecik kan hati aku....
 
pssst~~maap le bagi yang terasa dengan entry ni..gurau hari raya..i'm not full of myself because i'm not that vain..yang penting aku tak perasan bagus dan tak jugak perasan hot..haha..seriously la!
 
 
 
 
 
MySpace Graphics
~maaf kerana penggunaan 'aku' pada yang lebih berusia~

2 tHis girL's lovers commenting:

GRuNGe said...

Beruntung la kalau ada kawan macam kamu yea. Leh saya jadi kawan kamu. ;)

misyamissyou said...

GRuNGe: terbalik kot, sy yang beruntung ade kawan2 macam diorang..hheee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails